Home/markt/Kerstmarkt in Trompenburg 13 t/m 15 december
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De leukste Kerstmarkt van Rotterdam

Alweer 13 jaar geleden is het begonnen met de verkoop van het mooiste Kerstgroen van Rotterdam, vers geknipt in de tuinen van Trompenburg. Inmiddels is het uitgegroeid tot de leukste Kerstmarkt van Rotterdam.

De Kerstmarkt is op vrijdag geopend vanaf 15:00 uur tot 21:00 uur,
op zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Er zijn 40 kramen met prachtige kwalitatief hoogwaardige artikelen zoals handgemaakte Kerststallen van stof en van hout, handgemaakte vilten sjaals en sieraden, zilveren en gouden sieraden, vlechtwerk van wilgenteen en lekker warme winterkleding. Maar ook heerlijk brood van Yordy’s, taart van Koekela, biologische friet van de Frietfiets, erwtensoep, koffie, thee en glühwein en natuurlijk warme chocomel met slagroom kunt u er vinden. De Kerstmarkt is grotendeels overdekt.

Nieuw dit jaar is de Kinderkerstmarkt! Voor kinderen t/m 12 jaar is er op zaterdag en zondag een draaimolen en een winterstormbaan, kinderen kunnen zelf broodjes bakken en winterspelletjes doen!
Kinderen t/m 12 jaar kunnen op vrijdag meedoen met de lampionnenoptocht (aanvang 18 uur) door de sfeervol verlichte tuin. Om 19:00 uur organiseert Sportclub Excelsior een voetbalwedstrijd in Kerstmannentenue als opening van de Kinderkerstmarkt!

Ga naar de bovenkant